Accessoires zakelijk

Fris het voorjaar in!Start de lente met de aankoop van een nieuwe Jura koffiemachine en ontvang tijdelijk gratis accessoires met een oplopende waarde tot € 330 ex btw.

Intelligente compacte betaalbox

Intelligente en draadloze afrekening
De compacte en puristisch vormgegeven box met geïntegreerde MDB interface kan volledig aan de bedrijfsomstandigheden worden aangepast. De professionele afrekeningsinterface kan bijvoorbeeld worden uitgerust met een module voor de betaling met muntgeld, jetons, chipkaarten of sleutels. Bovendien maakt de in het betalingssysteem geïntegreerde draadloze transmitter een draadloze communicatie met de volautomaat voor koffiespecialiteiten mogelijk. Voorwaarde hiervoor is het gebruik van de zender Smart Connect*. De intelligente compacte betaalbox is compatibel met alle Professional-apparaten van de GIGA-X- en WE-serie. De weergave vindt direct via de display van de volautomaat voor koffiespecialiteiten plaats, het prijs- en productbeheer via de computer.

*Deze wordt niet meegeleverd.

Gratis bedrijf
Een schakelaar in de intelligente compacte betaalbox biedt de mogelijkheid om het systeem op verzoek met één handgreep in de stand »Gratis bedrijf« te zetten.

Draadloze communicatie
De in het betalingssysteem geïntegreerde draadloze transmitter zendt signalen naar de met de volautomaat verbonden zender Smart Connect, en maakt zodoende een draadloze communicatie tussen volautomaat en bijkomend apparaat mogelijk. Optioneel is ook een kabelgebonden verbinding mogelijk.

Fraai van vorm
Zo eenvoudig en flexibel kan afrekenen zijn. De intelligente compacte betaalbox met geïntegreerde MDB interface is zodanig ontwikkeld dat deze met een munttester of een giraal betalingssysteem uitgerust kan worden

Leveringsomvang
 • Behuizing (met geintegreerde MDB interface)
 • 2 sleutels
 • Muntenbox
 • Netadapter
 • Netsnoer met netstekker
 • RS232-kabel
 • USB-kabel
 • Transmitter met RS232-verbindingskabel
 • Blind deksel
 • PC-software intelligente compacte betaalbox
 • Munt- en jetontester behoren niet tot de leveringsomvang van de compacte betaalbox.

Gewicht
2.5 kg

Formaat (B x H x D)
10,4 x 30,4 x 22 cm

Prijs exclusief btw

Vragen? Bel 020 363 93 22 of mail ons.

 
Naam is niet ingevuld.
Geen geldig e-mailadres.
Telefoonnummer is verplicht.
Invalid Input
Bericht ongeldig.
Invalid Input
 

Waarom Jura & Café del Mar?

service &
expertise

Als Jura specialist bieden wij korte lijnen, snelle service en uitzonderlijke branchekennis. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe koffiemachine of reparatie/vervanging van de huidige, ons team staat voor je klaar.

koop &
lease

Café del Mar is een geautoriseerde dealer van Jura. Naast koop kunnen zakelijke klanten ook koffiemachines leasen, met of zonder all-in service. Zo heb je altijd een machine die bij de situatie past.

Goede
koffie

Fair Trade, duurzaam en óók nog eens lekker! Onze 100% Arabica bonen worden wekelijks vers gebrand volgens ambachtelijk recept, en dat proef je. Geniet van een kopje vloeibaar goud met Jura & Café del Mar.