Accessoires zakelijk

Munt- en jetontester

Afrekeningssystemen zijn in het kantoorsegment niet meer weg te denken. De afrekeningssystemen »Compacte betaalbox« en »Modular Box« van JURA zijn optimaal afgestemd op de munt- en jetontester G13 van NRI.

Voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
€ 240,- (ex BTW)

De munt- en jetontester G13 beschikt over een veilige muntproever met Multi Frequentie Technologie (MFT). Om de veiligheid te allen tijde te waarborgen, worden de munten door middel van drie paar spoelen en een optische controle van de diameter gecontroleerd. Naast het herkennen van munten is de munt- en jetontester G13 ook in staat om jetons te herkennen.

Prijs exclusief btw

 

Vragen? Bel 020 363 93 22 of mail ons.

SHOWROOM

Bekijk de Jura koffiemachines in onze showroom aan de Stromarkt 15, Amsterdam.
Tel. 020 363 93 22

Openingstijden
ma. t/m vr. 10.00-17.30 uur
za. 9.00-16.00 uur
zo. gesloten.
Parkeren voor de deur meestal mogelijk.

Waarom Jura & Café del Mar?

service &
expertise

Als Jura specialist bieden wij korte lijnen, snelle service en uitzonderlijke branchekennis. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe koffiemachine of reparatie/vervanging van de huidige, ons team staat voor je klaar.

koop &
lease

Café del Mar is een geautoriseerde dealer van Jura. Naast koop kunnen zakelijke klanten ook koffiemachines leasen, met of zonder all-in service. Zo heb je altijd een machine die bij de situatie past.

Goede
koffie

Fair Trade, duurzaam en óók nog eens lekker! Onze 100% Arabica bonen worden wekelijks vers gebrand volgens ambachtelijk recept, en dat proef je. Geniet van een kopje vloeibaar goud met Jura & Café del Mar.