Café del Mar Koffie

Galeras koffie

Galeras 500 g

In het hooggebergte van Nariño, Colombia, op 4.276 meter hoogte groeit deze bijzondere koffie uit de regio Buesaco. Hier staat de meest actieve vulkaan uit het hele land, Volcan Galeras. Koffie kan op veel verschillende grond groeien maar de ideale grond is de vruchtbare grond ‘andisol’.
Wat deze koffie zo bijzonder maakt is de hoogte en de temperaturen waar deze koffie de hele dag aan bloot gesteld wordt. De warme wind van de Pacifische Oceaan waait over de vallei waardoor de koffie planten niet zullen bevriezen. Hierdoor duurt het rijpproces van deze koffiebessen een stuk langer en hebben ze daardoor meer smaak. Het resultaat is een koffie die een aangename aciditeit heeft met veel zoete tonen.

Voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
€ 14,95 (incl BTW)
Uw keuze:
  Profiel
Regio Nariño, Colombia
Farm Reserva Volcánica Galeras
Ligging 2,200 M.A.S.L.
Variëteit Arabica (Típica & Caturra)
Oogsttijd April - Augustus
Verwerking Gewassen
Aroma’s Chocola, Karamel, Aardbei, Amandel
Body Medium
Aciditeit Medium
Cupping Score 85,75

Vragen? Bel 020 363 93 22 of mail ons.

 
 

Waarom Jura & Café del Mar?

Service

Korte lijnen en snelle service is wat ons kenmerkt. Heb je dus te maken met een storing of defect? Geen zorgen, wij brengen de machine naar onze Jura service factory en halen hem ook weer op.

Expertise

Als Jura specialist kennen we de ins en outs van het gehele Jura assortiment. Daarom staat ons team altijd voor je klaar om samen tot de beste keuze te komen.

Goede koffie

Fair Trade, duurzaam en óók nog eens lekker! Onze 100% Arabica bonen worden wekelijks vers gebrand volgens ambachtelijk recept, en dat proef je. Geniet van een kopje vloeibaar goud met Jura & Café del Mar.